31 Aralık 2009 Perşembe

Teşekkürler


Bu kadar kısa zamanda 29 izleyici! Bunun olmasında -başta BAKKAL olmak üzere- emeği geçen herkese teşekkürler. Mutlu yıllar, canımsınız... Hell yeah!

Bir anda gelen düzeltme: Post'u yazmamın ardından 30 olmuş bile!

28 Aralık 2009 Pazartesi

Şaka


Evveeeet, bugün blog'umuza yapılan ilk "kontriybuğşın"ı yayınlıyoruz. Gönderen kişi, blog'umuzun yakın zamanda reklamını yapıp, ona çılgın attırmış olan BAKKAL kişisi. Bu vesileyle ona da teşekkür etmiş oluyoruzdur umarız. Neden 1. çoğul kişiyle konuşuyorum?

Neyse... Görselimize değinelim biraz. Hasskk!!! Family Guy başladı, ben kaçar aga!

27 Aralık 2009 Pazar

Oha


Oha! Harbiden de OHA!

25 Aralık 2009 Cuma

Delikanlı


Ah be abi... Resmen "al da at dercesine" bi görsel sunmuşsun bana. Zaten bırak delikanlı sayfasına ilk sayfadan girmeyi, ilk arama sonucu olarak yedi cihana delikanlının hasosunun kim olduğunu göstermişsin. Her zaman dediğim gibi: Helal sana bu yollar. Saygı bizden...

ZORUNLU DÜZELTME: Görsel birazcık anlaşılamamış. Gerçekten biraz belli belirsiz, haklısınız. Abimizin elindeki çözümlenemeyen nesne TESBİH!

24 Aralık 2009 Perşembe

Müşkülpesent


İyi de, neden? Ayrıca tabii ki de Brad Pitt müşkülpesent olacak, ben olacak değilim ya?! Bir de bilmeyenler için gelsin:

http://tdkterim.gov.tr/bts/?kategori=verilst&kelime=m%FC%FEk%FClpesent&ayn=tam

23 Aralık 2009 Çarşamba

Çılgın Sedat


Ah o masanın "kitsch" düzeni yok mu, ah o Sedat'ımın zigara elde, "noluye len?!" bakışı yok mu, ah o arkada dolabın üstüne koyulan radyatörün boylu boyunca uzanan kablosu yok mu, ah o sağ kadrajlardan hep giren abiler yok mu, ah hele hele o çubuk krakerleri o diziş yok mu... İşte onlar beni hayata daha da bi bağlayanlar!

Çılgınlık işte budur!

22 Aralık 2009 Salı

Yeni Rakı


Hahaha bayıldım! :D

21 Aralık 2009 Pazartesi

Ezan


Şimdi ezan başlayınca aratasım geldi. Pozu, bilmem neyi geçtim, arkadaki postere ve priz/ışık düğmesi üzeri "enstalasyona" 100 üzerinden 100 veriyorum abisi. Dennis Rodman '91!!! Bu arada bilen bilir, Michael Jordan Bulls'a geri döndüğünde 45 numarayı giymişti. O açıdan şorta da ayrı bir dikkat çekiyorum. Bu nasıl bi ev lan? Chicago Bulls Nostalji Üssü! Allah bilir soldaki sehpanın üzerinde duran şarj aleti de Toni Kukoc'un filandır.

Bir de şu görseli koymadan edemeyeceğim tabii:

Okulu Kırmak


Bugün türlü bahanelerle kendime kafa tatili verip okula gitmediğim için böyle bir görsel aramak istedim. İşte görüyorsunuz, okulu kırmak, ondan kaçmaktan hem daha güvenli, hem de daha eğlenceli. Masama oturmuş kahve ve güzel müzikler eşliğinde blog dolduruyorum, kıçım başım da sağlam kalıyor en azından.

Bu arada şu demir parmaklıkların kaba ete ve bilimum bacak, baldır gibi bölgelere saplanması da en pis tırstığım durumlardan biridir.

Oralet


Tamam, sitemizin olayı bu tip şeylerle karşılaşmak, ama BU NE BE?! Oralet yazdım, çıkana gel! Now and forever bebeğim...

İsmail YK

Fotoğrafı aldığımız blog'u da boş geçmeyelim: http://evlerekuaforservisi.blogspot.com/

Halat

20 Aralık 2009 Pazar

Zombi

Bu görselde değinmek istediğim o kadar çok ayrıntı var ki, o kadar çok cana can katan sevda var ki, bence en iyisi yorumsuz bırakmak. Sanki bir Umut Sarıkaya karikatüründeki, espri dışındaki dış dünyanın detaylarının can bulmuş hali gibi. Helal size bu yollar gençler!

Hello Vörld!


Sitenin olayı adında yazılıdır. Bazen bir görsele ihtiyacımız olur ve Google'a gireriz. Aradığımız şeyi yazarız ve aradığımızı bulmanın yanında, bazı bombastik sonuçlarla da karşılaşırız. İşte bu blog, o canımın yaprakları sonuçlara gönül vermiş bir blog.

Tek kural, seçilen kelimenin, çıkan sonuçların ilk sayfasında yer alması ve yarıcı olmak zorunda olmasıdır. Sizler de bana bulduğunuz gudik ve yarıcı sonuçları yollayabilirsiniz. Oldukça tembel bir insan olduğum için, bu hazır yemeğe lapin gibi atlarım. Hatta blog'u böyle bile götürebilirim. Konseptin ismindeki "yaran" kelimesi ek$isözlük jargonundan apartmadır, doğru.