14 Şubat 2010 Pazar

14 Şubat ve Aşk

"İki görsel birden" kuşağımıza hoşgeldiniz sevgili izleyicilerim. Bugün, belki de dünyadaki en gereksiz özel günlerden 14 Şubat Sevgililer Günü! Neye hizmet ettiği hem çok belli olan, hem de oldukça belirsiz olan bu gün için söyleyecek çok şey yok aslında. Daha doğrusu, bu blogun işi söylemek değil; göstermek. O yüzden laf salatası yapmadan, hızlıca görsellerimize geçelim.

14 Şubat


Anlamadığım bir şey var bu görselde. Önce sprey bitti sanıp, siyaha geçmiş, sonra "aa daha varmış lan bunda" diyip önceki renge geri mi dönmüş. N'apmış bu?

Aşk


Kalp var. Dinamit saplanmış. Kalpte çatlak var. Kalbin ucundan kan damlıyor. Dinamitin fitili ateşlenmiş. Dinamitin üzerinde "DINAMIT" yazıyor. Her şey bizim olayı daha iyi anlamamız, her şey bizim "aşka dair"i daha çabuk çözebilmemiz için. Sağol Alper, helal sana bu yollar.


Sevgilisi olan, olmayan herkesin 14 Şubat Sevgililer Günü kutlu olsun. Ünlü bir şairin de dediği gibi: "Aşk, zamansız köpeklerin deniz kıyısında ulumasından korkan çocuklara benzer."





Evet, bildiniz. Öyle bir şair yok. Şimdi ben salladım o sözü.

2 yorum:

MizahiGeveze dedi ki...

O birincisini yazan kız galiba Ergün'ün demek istemiş :D :D

Ayşegül dedi ki...

hahaha bence sen bi kitap çıkar, iç iç sonra aklına gelen bu ve benzeri cümleleri karala.. anlamak için hayli uğraşılan ve edebiyat eleştirmenleri tarafından tam not alan bi eser olacağına eminim!

Yorum Gönder